آیا احتمال دارد که دادگاه تجدید نظر پرونده را جهت رفع ایرادات به دادگاه اولیه فرستاده باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۸ #49349778

سلام . دادگاه بدوی رای صادر کرد من اعتراض کردم و پرونده به دادگاه تجدید نظر رفت و وقت نظارت ۶ بهمن ۹۹ بوده ولی پرونده یک روز بعد مجددا در شعبه دادگاه بدوی ثبت شد و پرونده از مختومه شده در سیستم به مختومه نشده تبدیل شده و دادگاه تجدید نظر هیچ رای یا نظری صادر نکرده .

در چه مواقعی دادگاه تجدید استان نظر پرونده را مجددا به شهرستان و دادگاه بدوی ارسال می کند و پرونده را مختومه نشده اعلام می کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ممکن است پرونده ایراداتی داشته یا قرار نقض شده که به بدوی ارسال شده جهت اطلاع دقیق به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

سلام
احتمال نفص در پرونده یا انجام تحقیقات می تواند باشد

درود
غالبا در موارد وجود نقص یا نیاز به ادامه تحقیقات این اتفاق به وقوع می پیوندد . بهتر است با حضور در شعبه موضوع را پیگیری نمایید .

احتمالا پرونده دارای نقص بوده و برا تکمیل پرونده عودت داده شده

سلام پرونده دارای نقص بوده است موفق باشید

احتمالا پرونده ناقص بوده و برای تکمیل اطلاعات پرونده را عودت داده است از شعبه بدوی پیگیری نمایید.

احتمال دارد که دادگاه تجدیدنظر نقصی در پرونده مشاهده کرده یا انجام تکلیفی را از سوی دادگاه بدوی لازم دیده و از این رو پر.مده را اعاده نموده است . بهتر است حضورا به شعبه بدوی مراجعه و موضوع را پبگبری کنید .