به این مدرک میتوان استناد کرد و درخواست دادگاه تجدید نظر داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۳ #49322969

سلام و احترام
طبق شکایت انجام شده از همسرم مربوط به داشتن رابطه نامشروع دون زنا با یک خانم، متاسفانه ایشان با تباتی دفترخانه اقدام به دریافت گواهی جاری شدن صیغه عقد موقت ۹۹ ساله کرده اند و سردفتر گواهی نموده فقط صیغه را به مدت ۹۹ سال جاری نموده و ثبت دفتری نکرده است، قاضی هم با همین گواهی متهم را تبرئه و پرونده مختومه اعلام کرده است! اکنون مدرک دیگری به دست اماده که شوهرم در دفترخانه دیگر اقدام به ثبت دفتری صیغه موقت به مدت ۲سال نموده و بعد از گذشت یک ماه با مراجعه به سردفتر درخواست ابطال مدت باقی مانده را نموده است
لطفا راهنمایی کنید که چطور حق خودم را بگیرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وجود صیغه نامه منجر به برائت می‌شود

"با سلام"
صیغه یعنی برائت از رابطه نامشروع

با سلام
این نمیتواند ملاکی بر محکومیت همسر شما باشد برای اثبات ادعای خود بایستی مدارک محکمه پسندی پیدا کنید .

با سلام صیغه نامه می تواند باعث برائت شود مگر آنکه دو صیغه نامه در تعارض واقع و قاضی به ساختگی یا جعلی بودن آن پی ببرد

سلام.ماهیت موضوع این است که به واسطه وجود چنین سندی که دفترخانه صادر کرده رابطه نامشروع ونهایتا جرمی تشکیل نمیشود مگر بتوانید ثابت کنید که سند از حیث تاریخ تنظیم اشکال دارد

در ادله اثبات زنا طبق قانون شهادت شهود لازم است و اگر شرایط خاصی که قانون گفته نباشد و خود ایشان اعتراف نکنند، حکم به رابطه نامشروع داده می شود. اینکه ادعای زنا را طرح می کنید گمان می رود مورد اثبات قرار نگرفته و قاضی مربوطه به همین دلیل پرونده را مختومه نموده است.

سلام
مه این ادله ها نیست
شما باید ثابت کنید سر دفتر دروغ می گه
مثلا روز واقعه همسر شما کجا بوده ایا دفترخانه یا جای دیگری