اگر پرداخت نکنم رای اعسار باطل میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۹ #49299400

با سلام.
من در پرونده حقوقی مبلغ کل ۴۶ میلیون ۸۰۰ محکوم شدم. و اعسار زدم که ۲۰ میلیون پیش و ماهی ۲ میلیون قاضی برام حکم زد. تجدید نظر استان اعتراض زدم برای توان پرداخت ۲میلیون ماهی ندارم جواب اعتراض اومد که چون در امر خرید فروش برنج بودید توان پرداخت دارید من فقط در سه سال قبل چند سری برنج خرید کردم که ورشکست شدم و کوتاه اوردم. الان هم کارمند هستم و حقوق دولتی.رای هم گفته قطعی هست.الان من چقدر فرصت دارم که مبلغ بدم ۲۰ تومن باید بدم. اگر پرداخت نکنم رای اعسار باطل میشه؟ تاریخ ثبت در سامانه تجدید نظر ۲۷ بوده. چقدر زمان دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پرداخت نشود امکان جلب وجود دارد

باید پرداخت کنید در غیر این صورت میتونن حکم جلب شما رو بگیرن

رای اعسار معتبر است و باطل نمیشود شما اگر پیش قسط را نپردازید محکوم له میتواند اموالتان را توقیف نماید یا حکم جلبتان را اخذ نماید > برای کاهش اقساط ماهیانه بعدا میتوانید دادخواست تعدیل بدهید .

از تاریخ صدور اجراییه ۱۰ روز مهلت پرداخت دارید درغیر این صورت جلب خواهید شد.

رای اعسار باطل نمیشه ولی احتمال صدور جلب وجود دارد

درود. شما هرچند بار می تونید مجددا دادخواست تعدیل اقساط مطرح کنید . بخصوص در این ایام کرونا و تورم محاکم رای خواهند داد.‌

سلام باید اجراییه صادر شود و از تاریخ ابلاغ اجراییه ۱۰ روز فرصت دارید پرداخت کنید
در غیراینصورت پرونده اجرایی تشکیل شده و توقیف اموال و در صورت عدم وجود اموال جلب صادر خواهد شد.
هر چند می توانید دادخواست تعدیل در اقساط طرح کنید