چه باید کرد تا این آقا به اشد مجازات کیفری برسد و جبران ضرر و زیان مالی چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #49255986

سلام مردی که ناتوان جنسی و همجنسگرا بوده و به همین دلیل ازدواج اولش با داشتن یک فرزند به طلاق منتهی شده و همسر اول به عنوان شاهد تایید کننده اعتراف این آقا در زندگی اولش به همجنسگرایی است و همسر دوم را با فریب به عقد خود در آورده و همسر دوم (با داشتن یک فرزند از ازدواج اول خود) به عقد این آقا درآمده و بعد متوجه ناتوانی جنسی و همجنسگرایی این آقا شده و تبعات روانی اجتماعی بسیاری برای خانم ایجاد شده حال از نظر حقوقی و کیفری چه تبعات قانونی برای این مرد خواهد بود و چگونه باید اقدام شود و احتمال به نتیجه رسیدن شکایت کیفری و حقوقی چقدر است؟
با سپاس

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که نتوانند فریب در ازدواج را اثبات نمایند شکای ایشان رد خواهد شد

ناتوانی جنسی تنها در صورت تایید پزشکی قانونی میتواند برای طلاق مورد استناد قرار بگیرد . در خصوص موضوع همجنسگرایی نیز چنانچه قادر به اثبات آن با ارائه مدارک و شواهد علمی و قطعی باشید امکان موافقت با طلاق وجود خواهد داشت ولی با شهادت همسر اول (به دلیل ذینفع بودن و همینطور داشتن عداوت قبلی) نمیتوان این موضوع را ثابت کرد .

با درود موضوع مطابق آنچه در سوال آمده است وصف کیفری ندارد، زوجه مبتواند حقوق خویش را مطالبه نمایید یا با اثبات عسر و حرج خویش تقاضای طلاق نماید.

درود
اثبات این ادعا با صرف شهادت همسر اول ممکن نیست .‌

درود
اگر دلایل و مدارک در فریب در ازدواج نداشته باشد بر فرض شکایت هم نتیجه ای نخواهد داشت.

سلام
ادعای مزبور قابل اثبات نیست همسر دوم اگر نمی توانند به زندگی با چنین شخصی ادامه دهند باید به طرق قانونی بدنبال طلاق باشند.