همسرم بدون اجازه و در واقع بدون اطلاع پدرش قصد داره سند این واحد رو به من یعنی همسرش واگذار کنه، امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۴ #49238313

باسلام.من و همسرم ساکن یک واحد آپارتمان هستیم که از ابتدا بنام پدر همسرم بوده. الان پدر همسرم آپارتمان رو تفکیک کرده و به همسر بنده سند یک واحد رو داده یعنی واحدی رو که ساکن آن هستیم بنام همسرم کرده .الان همسرم بدون اجازه و در واقع بدون اطلاع پدرش قصد داره سند این واحد رو به من یعنی همسرش واگذار کنه. امکانش هست؟ دفترخانه جز سند واحد پایان کار و غیره نمیخواد؟ ما جز سند واحد که تازگی بنام همسرم ثبت شده چیزی نداریم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به اجازه ندارد اگر سهم ملک خودش است که قصدانتقال دارد امااصل سند ، بنچاق ، پایان کار، صورت مجلس تفکیکی برای انتقال لازم است

با سلام
در صورتی که ملک بنام همسر شما باشد دیگر نیازی به اخذ اجازه از شخصی حتی پدرش نخواهد داشت .

بله نیازی به اجازه پدر نیست

بله میتواند به نام شما کند و نیاز به اجازه پدر ندارد صورت مجلس تفکیکی رو از اداره ثبت اخذ کنید و پایان کار رو از شهرداری

باید اصل سند،پایان کار،عدم خلافی شهرداری و دیگر مدارک مورد نیاز را در دست داشته باشید تا بتوانید سند را انتقال دهیدو برای این کار نیازی به اجازه ی پدرهمسرتان نیست

سلام

جهت واگذاری آپارتمان رضایت و اطلاع پدر همسرتان نیاز نیست

برای تنظیم سند شما به اصل سند ، بنچاق ، پایان کار، صورت مجلس تفکیکی و یک سری مدارک مثل شناسنامه و کارت ملی ، و ...نیاز دارید اگر بنچاق در اختیار شما نیست می توانید به دفتر خانه اسناد رسمی که انتقال قبلی را انجام داده است مراجعه کنید و همچنین جهت تهیه صورت مجلس تفکیکی . پایان کار هم با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک تهیه نمایید .
اگر جهت تنظیم سند به دفترخانه اسناد رسمی که انتقال قبلی را انجام داده مراجعه کنید چون سوابق آنجا موجود هست کار شما راحتتر خواهد بود

با سلام
چون سند به نام همسرتان هست می تواند انتقال بدهد ولی مدارکش را باید داشته باشد مثل پایان کار ،اصل سند