ما برای پرداخت ماده صد اقدام کردیم، ۸۱ میلیون تومان از ما بابت قدرالسهم تفکیک برای این زمین ۱۴۱ متری میخواد؛ این قانونی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۱ #49231664

ما نزدیک ۴۰ سال پیش یک قطعه زمینی به متراژ ۱۴۱ بصورت قولنامه ای خریداری کردیم و در سال ۱۳۹۴ برای این زمین سند رسمی گرفتیم.حالا ما برای پرداخت ماده صد اقدام کردیم که شهرداری به اضافه ماده صد، ۸۱ میلیون تومان از ما بابت قدرالسهم تفکیک برای این زمین ۱۴۱ متری میخواد آیا این قانونی است؟؟؟ تشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به طور کلی دریافت قدرالسهم تفکیک اراضی بیشتر از ۵۰۰ متر مربع قانونی است،امابا توجه به شرایط ملک شما و ساختمان احداث شده ممکن است دریافت مبلغ مذکور فراقانونی بوده و بتوانید از پرداخت آن معاف شوید

پرداخت جریمه ماده صد با پرداخت عوارض متفاوته و باید پرداخت گردد ولی میزان آن باتوجه به شهری که ملک شما قرار دارد وبراساس شورای شهر همان شهر اخذ میشه

این مورد در تخصص آن سازمان است و تعیین مبالغ هم حق آنها ست شما می توانید شخصا به آنجا مراجعه و ازانها توضیحات بخواهی

اخذ عوارض طبق قانون بر عهده شهرداری است لذا برای اینکه مبلغ مزبور به درستی اعلام شده است می توانید مبنای محاسبه آن را از شهرداری اخذ کنید و بررسی نمایید

با سلام
در پرسش شما چند ابهام وجود دارد و در صورتیکه بخواهم تخصصی پاسخ بدهم و راهکار مناسبی برای شما ارائه دهم نیاز است که این موارد را اعلام نمائید
۱. در چه سالی بنا احداث کردید ؟ ۲. چرا به ماده ۱۰۰ ارجاع شده ؟ ۳ . پروانه ساختمانی داشته اید ؟ در چه سالی پروانه گرفتید ؟ ۴. قبلا این ملک توافق با شهرداری داشته ؟
توضیح اینکه طبق ماده ۱۰۱ ق.ش در تفکیک املاک قدرالسهمی برای شهرداریها منظور شده ، تعلق این قدرالسهم به شما منوط به شرایطی است !

باسلام معمولا شهرداریها برای تفکیک آپارتمانها وزمین جریمه به اندازه سهم القدر شما خواهند گرفت .

درود
می توانید از شورا آن شهر از میزان مصوبات آگاه شوید.