خیانت همسرم رو آیا من با این مدارک میشه ثابت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۴ #49096403

خسته نباشید من همسرم به مدت دو ماه بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک بهم خیانت کرده و الان طلاق میخاد ما یک فرزند داریم و من ورشکسته شدم دو سال پیش . یک پول پیش خانه ۲۲۵ میلیون برام مونده و یک تیبا که توی تپسی کار میکنم حرفش طلاقه و اینکه مهریش رو تمام و کمال میخاد من موبایلش رو برداشتم تمام عکسهایی که با اون فرد دیگه داشته رو دراوردم مثلا تو بقل همن و بچمم برده دیدن و از پسرم پرسیدم و فیلم گرفتم که میگه با اقای پارک بان بود رفتیم پارک و رفتیم رستوران آیا این مدارک میتونه دلیلی برای دادگاه باشه که همسرم خیانتی کرده خودش به من گفته که حداقل دوبار رابطه نامشروع داشته اما حالا میگه میتونی ثابت کن ایا کاری میشه کرد ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
میتوانید شکایت رابطه نامشروع علیه همسرتون مطرح کنیدپذیرش ادله ومدارک با قاضی می باشد

درود
می توانید اقدام کنید پذیرش ادله شما بستگی به نظر قاضی دارد اما به نظرم به عکسها می توان استناد کرد. ضمنا درخواست پرینت مکالمات و پیامک را هم در دادگاه می توانید تقاضا کنید.