به حساب امانت دارشون میریزن که دو تا واحد آپارتمان بخرند؛ چطور باید از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۹۲۴ #49008876

سلام و عرض خسته نباشید بنده دوساله که همسرم فوت شدن و من اقدام کردم از طریق دادگاه یه خونه قولنامه ای و یک زمین داره و یک خونه سند دار یه میلیاردی هم سه ماه قبل فوتش برادر شوهرم شریک هستش میفروشه فروخته بود و به حساب برادر شوهرم که برادرش هست جفتشون میفروشن به حساب امانت دارشون میریزن که دو تا واحد آپارتمان بخرن اونم نخریدن باباشون بسیار آدم نیرنگ بازه میخواستن بیان خواستگاری به نامش بود نشست به پاشون که بفروشیم خونه رو دویست بدین به من باقی شو خونه بخرین الان شهرستان مهریم رو گذاشتم به اجرا مدت یه هفته ز وقت رسیدگی مونده رفتم سر پرونده دو تا وکیل گذاشته رو پرونده دو تا وکیل رو پرونده است که میخواد صابت کنه که من واسه همه بچه هام میخریدم خلاف کار هم هست میلیاردر ه پدر شوهرم فامیلیم میخواد بگه از حساب حساب دارشون که برادر شوهرم هست اومده پول ملک وقوع بیع رو می خواد صابت کنه الان من چه طور از خودم دفاع کنم با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، بانوی گرامی اگر چه توضیحات شما مبهم می باشد اما به طور کلی اشاره می گردد که ، در صورت داشتن مدارک و شواهد معتبر می توانید مبلغی که از بابت فروش ملک شراکتی متعلق به همسر ‌متوفی شما می باشد را از جهت مهریه توقیف کنید؛ دیگر اموال ایشان نیز در صورتی که در ماترک قرار بگیرند و تعلقشان به وی قطعی باشد نیز از جهت مهریه که یک دین ممتاز است قابل ادعا خواهند بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با توجه به گفته هاتون لطف بفرمایید سوالتون رو کاملتر بیان کنید یا از مشاوره تلفنی از طریق سایت اقدام بفرمایید

متاسفانه توضیحات شما واضح و روشن نیست. پیشنهاد می کنم از طریق مشاوره تلفنی، موضوع را با یکی از وکلای بنیاد مطرح نمایید.

با سلام..
متاسفانه موضوع بصورت واضح و روشن توضیح داده نشده و از حیث جمله بندی بنظر ناقص بیان گردیده است..
لطفا موضوع را بصورت شفاف توضیح دهید تا اظهارنظر دقیق در خصوص سئوالتان ارائه گردد..
موفق باشید..

با سلام
باید برای اثبات یا مدرک محکمه پسند داشته باشی یا شاهد عاقل وبی طرف وگرنه بدون مدرک نمیتوانی ثابت کنی برای توقیف اموال مهریه هم باید مالی را بهدادگاه معرفی کنید که به نام همسرتون سند داشته باشد