چطور می توانم از این حقوق بازنشستگی استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #48946256

سلام خدمت ادمین محترم. من یکی از اعضای کانال حقوقی شما هستم. از مطالب حقوقی بسیار قشنگ، بروز و عالی شما واقعا سپاسگزارم.

یه سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

خواهرم بنده هیچ جا بیمه(تامین اجتماعی، بیمه عشایر و روستایی و...) نیست. اما من به دلیل اینکه در ۳۰ سال آینده شاید با تک حقوق نتونم از عهده خرج خانواده خود بر آیم توانستم خواهر خود را بیمه کنم و ماهیانه حق بیمه اش را خودم پرداخت میکنم، به امید اینکه در ۳۰ سال آینده بتوانم حقوق بازنشتگی اش را خودم استفاده کنم و برداشت نمایم.
سوال اینجاست
_چطور می توانم از این حقوق بازنشستگی استفاده کنم؟
_ چکار کنم که شوهرش مدعی نشود؟
_یا اینکه ۵ سال بعد خواهرم فوت کرد چطور می توانم این حقوق را برداشت نمایم؟
_خواهرم خودش راضی هست که هرجا باشه بیاد وکالت بده یا امضا بزنه . آیا با برگه وکالت در ۳۰ سال بعد کاربرد دارد؟؟
)خواهرم ۳۵ سال سن دارد و هیچ فرزندی ندارد و در کنار همسرش مشغول به زندگی هست.)

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهر محترم امکان استفاده از مستمری به شرحی که توضیح داده و مدنظرتان می باشد وجود نداشته و در صورت استفاده نیز امکان شکایت تامین اجتماعی و محکومیت شما به استرداد وجوه دریافتی بانضمام خسارات و جریمه های قانونی وجود دارد .

با سلام استحقاق دریافت مستمری بازنشستگی فقط قایم به شخص است و در صورت استفاده شخص ثالث از آن ممکن است صندوق تامین اجتماعی در صورت اطلاع آنرا به معنای عدم نیاز تلقی نماید. نوشتن تعهد و یا تضمین هم از اکنون کارساز نیست چون موجبات و زمان قطعی شروع تعهد یعنی (بازنشستگی) ایجاد نشده است و به اصطلاح حقوقی و فقهی تعهد به ما لم یجب و عمل خواهر شما در سپردن تعهد و سلب ادعا ابراء مالم یجب است. و همه چیز فقط بر مبنای اعتماد اخلاقی استوار است