صدور کیفرخواست فروش مال‌غیر واهی و نحوه دفاع از آن

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲ #48869342

سلام، درمورد اتهام فروش مال غیر کیفرخواست صادر شده و به دادگاه ارسال شده، به خاطر نداشتن وثیقه برای دفاع به بازپرسی نرفتم. یکی از شکات از امضام سوءاستفاده کرده و قرارداد زمین رو نوشته، یکی دیگه ام اصلا ثمن معامله رو پرداخت نکرده بود و معامله بهم خورد و شفاهی قرارداد رو فسخ کردیم ولی قرارداد دستش موند، نمی‌دونستم مشکل پیش میاد. حالا هردو شاکی شدن بعد هم کیفرخواست صادر شد. هردو شاکی رضایت دادن ولی میگن جنبه عمومی جرم هم هست. بنده جرمی مرتکب نشدم، چطوری از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مهلت اعتراض به اتمام نرسیده است به وکیل دادگستری جهت اعتراض و دفاع، وکالت اعطا کنید.

با سلام
اگر مدارکی مبنی بر شهادت و شهود دارید ارائه بدید.

سلام اگر مهلت اعتراض وجود دارد حتما باید به استناد مدارک از خود دفاع نمایید میتوانید از خدمات وکیل استفاده نمایید

سلام
فکر میکنم اظهاراتتون تناقض داره
ابتدا منکر اتهام میشد ولی بعدش میگید که قرارداد رو شفاها فشخ کردیم (این یعنی اینکه قبول دارید انتقال مال غیر انحام دادید)
علی ایحال رضایت نامه رسمی شکایت رو اخذ کنید
یا شکات برن شعبه رضایت بدهند تا باعث بشه بعلت عدم وجود دلیل کافی حکم برائت براتون صادر بشه