چطور خودمو رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #48862678

سلام. یک نفر بدون دلیل و مدرک از بنده شکایت کرده به عنوان تصرف عدوانی چطور خودمو رفع اتهام کنم چرا دادگاه بدون دلایل و مستندات کافی بمن وقت حضور داده

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر نتوانند ادعاشون را ثابت کنند، شما تبرئه میشوید

دادگاه ملزم به رسیدگی ست و وقت نظارت هم که داده که بتوانید از تهمتی که زده شده به شما دفاع کنید پس جای نگرانی نیست ودفاع لازم رابکنید

سلام
شما باید وقت مقرر در جلسه دادرسی حضورداشته و از خود دفاع کنید

با سلام
اصل برائت است
و شاکی باید ادعای خود مبنی بر وقوع جرم توسط شما را اثبات کند .و اگر نتواند ادعایش را ثابت کند شما تبرئه خواهید شد.

در اینکه چرا بدون دلایل برای شما احضاریه ارسال شده بالاخره اتهامی به شما وارد است و شما باید وقت مقرر حضور یابید و از خود دفاع نمایید.

سلام. با ارسال لایحه و یا حضور در جلسه دادرسی ایراد عدم توجه دعوا مطرح کنید

سلام
هر سخصی میتواند دادخواست مطرح کند و جلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد اما اگر دلایل کافی ارائه ندهد رد میشود فلذا صرف ابلاغ جلسه رسیدگی جای نگرانی ندارد