اگر معرفی نکنم و نرم دادگاه چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #48829934

سلام روز به خیر.
دو ماه قبل ابلاعیه جهت معرفی داور برای طلاق به درخواست زوجه برام اومد بنده نرفتم دادگاه. باز دیروز برام ابلاعیه امده و برای فردا فرصت داده داور معرفی کنم. اگر معرفی نکنم و نرم دادگاه چه اتفاقی خواهد افتاد؟ و اگر داور من اعلام کنه که بنده همسزم رو دوست دارم و با وجود داشتن پسر ۱۵ ساله حاضر به طلاق نیستم ایا برای دادگاه قابل قبول است؟ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی داوری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است فردی را بعنوان داور معرفی نمایید تا ایشان به نیابت از شما از حقوق شما دفاع و جهت صلح و آشتی اقدام کند . در صورت عدم حضور و معرفی داور ، دادگاه طبق روال خود اقدام و صدور رای خواهد کرد