توان مالی دادن کرایه منزل را ندارند ایا من میتوانم بمونم خونه پدرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۶ #48790950

سلام . بنده خانمی هستم که در منزل پدرم با شوهرم بصورت مستقل زندگی میکنم اما حالا بعد از دعوایی ایشان حاضر به ماندن در اینجا نیستند اما از طرفی مطمعنم توان مالی دادن کرایه منزل را ندارند ایا من میتوانم بمونم خونه پدرم ؟؟البته مطمعنم منو اذیت خواهند داد در منزل دیگری.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج باید مسکن مناسب شان زوجه فراهم کند.

زوج باید منزل متناسب با شان زوجه فراهم کند.

با درود زوج می‌بایست منزل متناسب با شان زوجه تهیه کند

سلام وقت بخیر
تا زمانی که شوهر شما منزلی در شان و شخصیت شما تهیه نکرده باشد مجبور به ترک منزل فعلی نیستید

بله شوهر مکلف به پرداخت نفقه افراد واجب النفقه میباشد که شما هم مشمول میشوید نفقه افراد عبارتست از هزینه خوراک و پوشاک و مسکن چنانچه شوهر بتواند مسکنی که در حد عرف در شان شما باشد و سکونت در آن خوفی از هتک حرمت و امنیت ایجاد نکند مکلف به تمکین و سکونت در اقامتگاه شوهر می باشید چون به استناد قانون اقامتگاه زن شوهر دار همان اقامتگاه شوهر است مگر اینکه مسکن علیحده یعنی جداگانه در زمان عقد مشخص کرده و در سند نکاحیه قید نموده باشید

تا زمانی که همسر شما دادخواست الزام تمکین نداده و منزل مستقل با وسایل جهت زندگی شما معرفی ننموده می توانید در منزل فعلی سکونت داشته باشید و ایرادی نخواهد داشت

در صورت تایید در صورت تهیه منزل مستقل توسط ایشان شما موظف به تمکین خواهید بود مگر اینکه ایشان قادر به تهیه منزل مستقل نباشند شما می توانید در منزل پدرتان بمانید.