دیگر نمیتوانم شکایت الزام به تنظیم مطرح کنم با قولنامه ای که دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #48780086

سلام بند در دعوی الزام به تنظیم از فروشنده زمین در مرحله بدوی رای به نفع بنده صادر شد ولی در تجدید نظر به وسلطت دوستان کلا از شکایت خود منضرف شدم. سوال اینجاست ایا اینکه دیگر نمیتوانم شکایت الزام به تنظیم مطر ح کنم با قولنامه ای که دارم ایا ممکن است مشکلی برای من پیش اید ایا در تصرف ملک توسط من ایراد قانونی وجود دارد یا اصلا مالک میتواند تصرف بند را زیر سوال ببرد لازم به ذکر هیچ فسخ انجام نشده است و فقط در دادگاه از شکایت خود صرف نظر کردم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به رای صادره دارد

بدون بررسی و مطالعه دادنامه های صادره نمیتوان اظهارنظری نمود .

سلام باید بررسی شود رای دادگاه تجدیدنظر به چه صورت بوده است با توجه به مبایعه نامه می توان به سوالات شما پاسخ دقیق داد.