بعد گذشت ۵ ماه رفته شکایت کرده که پول رو اشتباهی کارت به کارت کرده منم مدرکی ندارم که ثابت کنم بهم بدهکار بوده، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۴ #48709022

با سلام، شخصی که ازش پول میخواستم پول رو به حسابم کارت به کارت کرد، الان بعد گذشت ۵ ماه رفته شکایت کرده که پول رو اشتباهی کارت به کارت کرده منم مدرکی ندارم که ثابت کنم بهم بدهکار بوده، باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دلیل و شاهد معرفی کنی کنید
درضمن می توانید از طریق سرپرستی بانگ خود موضوع واریزی اشتباه به حساب x را پیگیری نمایید

شما باید از طریق شاهد و سوگند خود یا درخواست سوگند طرف مقابل ثابت نمایید که شخص بدهکار بوده که این مبلغ را واریز نموده است

درود
اصل بر عدم تبرع است بار اثبات با مدعی است.

شما باید شاهد یا دلیل ارائه کنید درغیراینصورت محکوم به استرداد وجه خواهید شد

در صورتی که عدم بدهی ایشان به شما اثبات نشود ایشان می تواند دادخواست استرداد وجه واریزی را علیه شما طمرح نماید و شما ملزم به عودت وجه مزبور خواهید بود