میگه حق بنگاه پرداخت نکردی و رفته شکایت کرده؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #48691381

سلام من یک باب خونه رو از طرف دایی با وکالت دایی به فروش رساندم هنگام امضای قرارداد در بنگاه من از فروش پشیمون شدم ولی بنگاه دار به من گفت که شما دونگ خودت رو از معامله به بنگاه نمیخواد بدی (حق بنگاه) فقط خریدار بده منم قبول کردم برای فروش
حالا بعد از ۱۰ روز که خریدار سند گرفته بنگاهدار میگه حق بنگاه پرداخت نکردی و رفته شکایت کرده منم مدرکی برای اثبات حرفم ندارم چون نکردم در قولنامه ثبت کنم موضوع رو ولی من (فروشنده )خریدار و شاهدها همه میدونیم که با شرطط پرداخت نکردن حق بنگاه معامله انجام شده حالا من چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه برای ادعای خود شهودی داشته باشید میتوانید با معرفی و شهادت ایشان دعوی مطروحه علیه خود را رد کنید .

در هر صورت کار در ازای اجرت بوده اما اگر اثبات نمایید که نسبت به شما تبرعی بوده نیاز نیست که پرداخت نمایید