رابطه نامشروع چه مجازاتی برای من دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۷ #48577184

سلام
با یک دختر ۳۸ ساله من دوست بودم این خانوم یک سال قبل با جمع چند نفره دختر پسر میریم کوه و شب رو تو پارک چادر میزنیم و دوستیمون ادامه پیدا میکنه و من به خونش رفت امد میکنم و ایشون بمن میگن پرده بکارتم توسط دوست پسر قبلیم دو سال پیش زده شده و من هم با ایشون رابطه داشتم و متاسفانه یک روز پدرش به خانه میاد و من رو میبینه من از خونه میرم و ازم شکایت کرده به عنوان اغفال دخترش و بردن به کوه و تجاوز الان میخوام بدونم گردن من میندازن پرده بکارت رو و ایا اون روز باهاش رابطه داشتم میشه اثبات کنن و جرم چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان انتساب به شما وجود ندارد
مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است البته اگر در حد تقبیل و مضاجعه باشد

هیچ یک از موارد اغفال و ازاله بکارت قابل اثبات نیست و نمیتوان به شما نسبت داد . در خصوص رابطه نامشروع و زنا نیز اگر شاهدی وجود نداشته یا اقراری نکرده باشید بعید است بتوانند این اتهام را نیز ثابت کنند .

با سلام
اولا به دلیل سن بالای دختر نمیتوان گفته که اغفال شده است
دوما ازاله بکارت تا ۷۲ ساعت توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص میباشد که توسط چه شخصی زایل شده است
سوما در صورت اثبات رابطه نامشروع ( غیر از زنا ) ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهید شد و در صورت اثبات دخول ( غیر محصنه ) ۱۰۰ ضربه شلاق .