چگونه اقدام به شکایت علیه فروشنده به جهت فسخ معامله و باز پرداخت پولم را نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #48564631

سلام
بنده پس از دیدن آگهی فروش خودرو در سایت دیوار، به فروشنده مراجعه کردم، ایشان ادعای فابریک و بدون ضربه بودن خودرو را داشت، در مغازه ایشان معامله انجام شد و شخصی که خود را دوست فروشنده معرفی میکرد، اقدام به نوشتن قولنامه کرد و هزینه خودرو را به فروشنده و کمیسیون معامله را به دوست ایشان پرداخت کردم، پس از تحویل خودرو اقدام به پرداخت عوارض شهرداری و معاینه فنی کردم، سپس خودرو را نزد کارشناس تشخیص رنگ بردم و متوجه شدم خودرو سابقه چندین تصادف و صافکاری را داشته،حال مشخص شده که مالک اصلی خودرو شاگرد مغازه فروشنده بوده و از فسخ معامله و بازپرداخت پول من خودداری میکنند.
حال من به کجا باید مراجعه کنم، کلانتری ، دادسرا یا شورای حل اختلاف؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اعتقاد بنده باتوجه به سوال شما ، خیارغبن شامل شما نمی شود

درمعامله اصل برلازم بودن آن است و نمی توان بی جهت وبه راحتی قراردادرافسخ کرد . مگراینکه درقرارداد ، شرط فسخ راپیش بینی کرده باشید .‌مثلا گفته باشید درصورتیکه ماشین چندین تصادف داشته باشد ازطرف خریدار قابل فسخ است .