باید ان شخص جداگانه طرح دعوا کند یا میتواند شخصا با همان حکم بانک درخواست اجرای حکم بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #48491460

با سلام
بانک در تاریخ ۵/۲۰ اقدام به طرح دعوی خلع ید از بنده کرده در تاریخ ۶/۴ در دادگاه نخستین قاضی با استناد به سند بانک رای خلع ید صادر کرد که در مرحله تجدید نظر نیز تایید و اجراییه صادر شد اما شخص ثالثی درخواست اجرای حکم را داشته است درصورتی که حکم به نفع بانک است پس از پیگیری متوجه شده ام که در تاریخ ۶/۴ سند رسمی برای وی صادر شده و او در تاریخ جلسه اول دادرسی ما و بانک مالک قانونی بوده است حال میخواهم بدانم حکمی که به نفع بانک است باطل است

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با این تفاسیر ایشان بایستی به عنوان ثالث ورود یا اعتراض ثالث اجرایی دهند.

احتمالا آن شخص ورود ثالث کرده یا اعتراض ثالث اجرایی.

ایشان باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت بانک و شما مطرح نمایند.

درود
با توجه به اینکه بانک در حین دادخواست خلع ید مالک بوده و سند رسمی نیز ارائه داده است به نظر حکم صحیح است ـ

با درود..
در اینخصوص در صورت صدور حکم قطعی بر حاکمیت بانک، شخص ثالث می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بطرفیت شما و بانک مربوط جهت رسـیدگی در دادگاه مطرح نماید..