آیا میتواند با پرینت حساب بانکی که برای خودش نیست ادعای پرداخت نفقه کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۹ #48421578

من ۲ ساله نامزادم و الانم میخوام جدا بشم تو جلسه ی مشاوره منو تهدید کرده که نفقه پرداخت کردم و پرینت حسابو میگیرم و میارم بعنوان مدرک
اما حساب بانکی و کارت هاش بنام خودش نیست میخواسنم بدونم آیا قاضی قبول میکنه یا خیر

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات بشود به تقاضای همسرتان پرداخت شده بله

سلام مدعی پرداخت نفقه باید از حساب خود نفقه را پرداخت نماید در غیراینصورت بار اثبات ادعا با همسرتان میباشد

اگر ایشان از سوی شخصی که پرداخت از حسب او است پرداخت نموده بلهوتفقه حساب میشود و حتما لازم نیست از حساب خود ایشان باشد.

درود بر شما، چنانچه وجوه واریزی از حساب ایشان نبوده باشد، بایستی صاحب حساب این موضوع را تایید نمایند که به خواست ایشان به حساب شما این مبالغ را واریز نموده‌اند، البته دریافت پرینت نیز تنها به خواست صاحب حساب واریزکننده ممکن خواهد بود.

باسلام بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده خواهد داشت درصورتی که بتواند اثبات نماید با کارت دیگری به حساب شما پول واریز شده است میتواند جز نفقه شما محسوب شود.

با درود..
در اینخصوص مدعی باید ادعای خود را ثابت نماید و نه شما..
در صورت انتقال وجه از کارت دیگری بحساب شما، فقط صاحب حساب قادر به تهیه رونوشت و پرینت بانکی بوده و اصولا اثبات انتساب انتقال وجوه مذکور از سوی مشارالیه بسیار مشکل می باشد..

سلام
اگه حساب حساب تایید کنه که پول رو بنا به تقاضای همسرشما بحسابتون واریز کرده قابل قبوله