مالک بابت اجاره عقب افتاده شکایت کرده و نادیده گرفته اون مبلغ پرداختی منو، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۵۹ #48394911

سلام من یک باب مغازه اجاره کردم و چند ماهی اجاره من عقب افتاد و باهماهنگی صاحب ملک من اجاره عقب افتاده و اجاره چند ماه اینده رو پرداخت کردم به صورت نقدا و رسیدی دریافت نکردم.حالا مالک بابت اجاره عقب افتاده شکایت کرده و نادید گرفته اون مبلغ پرداختی منو.و تمام حساب های منو مسدود کرده تا روز دادگاه.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر کامل پرداخت اید به مستندات واریزی خویش استناد نمایید

سلام
متاسفانه ایشان ازاعتماد شما سواستفاده نموده اند و شما باید رسید دریافت میکردید
اکنون میتوانید با شهادت شهود پرداخت مبلغ را اثبات کنید

سلام
خیر مگر با ارائه دلیل.
باید دانست :
اگر مستاجر یک ملک اجاره ای هستید و قرار باشد که مبلغ اجاره بهاء را به حساب موجر واریز کنید توصیه می­شود که در اجاره­ نامه حتما قید کنید که مستاجر می­ تواند علاوه بر پرداخت مبلغ اجاره به صورت نقدی و مستقیم، آن را به حساب شماره فلان به نام موجر واریز کند و واریز به این شماره حساب به منزله پرداخت اجاره ­بها است
یعنی بعد از اینکه اجاره را به حساب بانکی موجر واریز کردید دیگر نیازی نیست که از موجر امضاء یا رسید دریافت کنید. مگر این که قرار باشد شما مبلغ اجاره را به صورت نقدی و مستیم یا دستی پرداخت کنید. اگر نقدی پرداخت می­ کنید می­ توانید هم در پشت اجاره ­نامه این موضوع را صورت جلسه کنید و یا می­توانید در رسیدها و کاغذهای معمولی و جداگانه یا از قبل تهیه شده از موجر رسید بگیرید.

شما بایستی بابت مبلغ پرداختی دلیل ارائه۸ نمایید یا شهود معرفی کنید در غیر اینصورت در دادگاه محکوم میشوید .

سلام
شما باید برای پرداخت اجاره بها دلیل ارائه کنید و الا دادگاه شما را محکوم می کند.

با سلام هنگام پرداخت اجاره بها در پشت قرارداد اجاره از موجر امضا دریافت کنید، اگر رسید بانکی انتقال پول را دارید می توانید ادعا پرداخت داشته باشین