آیا فقط میتوان یکبار لایحه به دادگاه تجدیدنظر ارسال کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۴ #48350249

با احترام
در دادگاه بدوی رای بر علیه بنده صادر شد
به رای دادگاه اعتراض کرده و پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شد
حدود ۴ روز مانده به وقت نظارت در شعبه تجدیدنظر مدارکی به دستم رسید و بهمراه لایحه ای از طریق دفاتر الکترونیک قضایی به شعبه تجدیدنظر ارسال نمودم. در شعبه مورد نظر لایحه دوم ثبت شد که " در حال بررسی است ".
بعد از چند روز در حالی رای صادر شد که دادگاه تجدیدنظر فقط لایحه اول بنده را ملاحظه نموده و هیچ توجهی به لایحه دوم و پیوستهای آن ننموده
آیا بخاطر اینکه فقط ۴ روز مانده به وقت نظارت لایحه بنده نادیده گرفته شده است؟
سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه به دلایل و مدارک شما توجه نکرد تقاضای فرجامخواهی کن ولی اگر در لایحه دوم به اسناد و دلایل جدیدی اشاره کردی که توجه نکردن اعاده دادرسی بده

در هر صورت رای قطعی صادر گردیده و تنها در صورتی که مدرک جدید بدست اورده باشید و ثابت کنید ان مدارک در جریان دادرسی مکتوم بوده است می توانید تقاضای اعاده دادرسی نمایید

باسلام
اگرمدارک ومستندات جدیدی داریدمی توانید اعاده دادرسی دهید

سلام ، در صورتی که توی تصمیم دادگاه تجدیدنظر، اون مدارک جدید و لایحه ، دخالت داده نشده ، این مورد از موارد اعاده دادرسی هست و میتونید به حکم صادره مجددا اعتراض کنید

با وجود مدارک جدید می توانید اعاده دادرسی کنید

باسلام درصورتی که مدرک معتبر و جدیدی بدست آورده اید میتوانیداعاده دادرسی نمایید.

با سلام
با داشتن مدارک و اسناد جدید در دست ، میتوانید اعاده دادرسی نمایید