آیا این موسسه با چک یا سفته پدرم میتونه مارو محکوم کنه و کل مبلغ رو از طریق وارث وصول کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۳ #48349850

سلام وقت بخیر،
پدرم حدود ۷ سال پیش ضامن برای وام یک بنده خدایی میشه، که وام گیرنده بعد از پایان سر رسیدهای وام، ادعا میکنه کل وام رو تسویه کرده. الان متوجه شدیم که وام گیرنده دروغ گفته و وام رو تسویه نکرده. حالا موسسه قرض الحسنه دنبال ضامن هاست تا طلبش رو وصول کنه. پدر منم حدود ۴ سال پیش فوت کرده. ایا این موسسه با چک یا سفته پدرم میتونه مارو محکوم کنه و کل مبلغ رو از طریق وارث وصول کنه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شما ماترک پدرتان را پذیرفته باشید پس مسئول دیون ایشان نیز میباشید و میبایست اقساط معوقه را بعنوان ورثه پرداخت نمایید و سپس از وام گیرنده مطالبه نمایید.

سلام وقت بخیر
چک و سفته اسناد تجاری هستند که دارند ین اسناد می تواند طلب خود را از وراث وصول نمیاد .