در چنین مواردی رای تجدیدنظر به چه ترتیب خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #48343190

زوجه هستم
***ابتدا با تشکر از کارشناسان و وکلایی که پاسخ سوال من رو به صراحت و دقیق در پرسش های قبلی دادند و نتیجه رای همانی شد که ایشان اعلام کردند***
همسرم ادعا کرده بودند که من ازدواج اولم رو از ایشان پنهان کرده بودم و فریبشون دادم در صورتی که اینطور نبوده
رای فسخ نکاح به نفع من شد و به صراحت نوشته بود که:
مورد مذکور از موارد فسخ نکاح نبوده و با توجه به اینکه در صورتیکه عقد مبنی بر آن واقع شده باشد تدلیس است در سند ازدواج مذکور عقد مبنی بر آن واقع نشده و انکار زوجه و اظهارات شهود خوانده و اینکه خوانده قبلا یک ازدواج با نوع عقد دائم داشته ولی زندگی مشتر ک نداشته و در دوران عقد بوده اند و دوشیزه بودن زوجه ( با توجه به نظریه پزشکی قانونی)"
همسرم تجدیدنظرخواهی دادند و اظهاراتشون رو دوباره بیان کردن و حتی روی نظریه پزشکی قانونی هم ایراد گرفتن!!!

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعرض سلام.

با توجه به این که همسرشماادعا کرده بودند که شما ازدواج اولتان رو از ایشان پنهان کرده بودید و فریبشون داده اید لیکن در صورتی که موضوع اینطور نبوده واز طرفی
رای فسخ نکاح به نفع صادر شد ه و به صراحت توضیح داده شده که :
مورد مذکور از موارد فسخ نکاح نبوده و با توجه به اینکه در صورتیکه عقد مبنی بر آن واقع شده باشد تدلیس است در سند ازدواج مذکور عقد مبنی بر آن واقع نشده و انکار زوجه و اظهارات شهود خوانده و اینکه خوانده قبلا یک ازدواج با نوع عقد دائم داشته ولی زندگی مشتر ک نداشته و در دوران عقد بوده اند و دوشیزه بودن زوجه ( با توجه به نظریه پزشکی قانونی)"
لذا حق تجدیدنظرخواهی برای طرفین دعوی محفوظ است و نیز از حقوق دیگر طرفین دعوی اعتراض به(اظهار نظر کارشناس)ویا در اینجا( نظریه پزشکی قانونی)
و طبق نظریه مشورتی شماره ۳۶/۱۴مورخ ۱۳۸۸/۰۶/۱۴ اداره حقوقی قوه قضائیه
"اعتراض به نظریه کارشناس را در صورتی قابل ترتیب اثر میداند که مبتنی بر ایراد و اشکال موجه باشد"