اگر دادخواست طلاق از طرف زوج باشد و مرد همه اموالش را قبل از داداخواست طلاق به نام کسی کند که از شرط تنصیف دارایی معاف باشد؛ من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #48320182

با سلام
همسرم (زوج) تمام اموال خود را به نام مادرش زده و دادخواست طلاق داده. من در دادگاه اعلام نمودم که تمام حق و حقوقم را میخواهم. مهریه ام تسقیط شده نفقه و اجرات المثل را پرداخت کرده فقط شرط تنصیف دارایی مشخص نشد که بنده اعتراض کردم حکم به تجدید نظر رفت. قاضی تجدید نظر دادنامه را نقض کرد که باید شرط تنصیف دارایی مشخص بشه و اظهار نظر بشه

حال این هفته جلسه دوم داریم که شرط تنصیف دارایی مشخص بشه.
حال که همسرم می گوید من هیچی ندارم .
من که زنش هستم میدونم تمام اموال خود را به نام مادرش زده حتی ماشین و خونه (که موقع خریدش طلاهامو فروختم دادم بهش رفت خونه و ماشین خرید). ولی سند خونه و ماشین رو از منزل خارج کرده و پنهان کرده.

حال من چیکار کنم چگونه میتوانم حقم را بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید من بعد از طلاق جایی ندارم برم .

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دلایل و مدارک در خصوص فروش یا انتقال اموال به مادرشان دارید در دادگاه ارائه دهید.

باسلام و احترام
اگر دادخواست طلاق را زوج تقدیم دادگاه نماید، باید قبل اجرای صیغه طلاق تمامی حقوق زوجه را پرداخت نماید

با سلام واحترام دادگاه باید رسیدگی نماید و شما میتوانید بابت این موضوع به اینکه اموال را به نام مادر ش منتقل نموده است و به صورت صوری نیز منتقل نموده است استناد نمایید و اگر منتقل نموده است و ادعای فروش نماید حتما پولی بابت آن گرفته که باید تا نصف آنرا بپردازد موفق و پیروز باشید

سلام
اگر دادخواست طلاق از طرف زوج باشد زوج باید همه حقوق مالی شما را پرداخت کند و راه دیگری ندارد.