بعد رای درج شده در سامانه باز هم بنده را خواسته اند؛ چه دلیلی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۷ #48116618

سلام
بنده مجموعا سه سال حبس تعزیری گرفتم
سوالات:۱.دلیل اینکه بعد رای درج شده در سامانه باز هم بنده را خواسته اند چیست؟
۲.چه کاری میتوانم انجام دهم در خصوص این حکم
سپاس از وقتی که میگذارید
در روز ۲۵.۱.۹۹ بنده ۲۰ دقیقه دیر رسیدم و لایحه ای تنظیم نمودم و حکم زیر برای بنده صادر شده و با این اوصاف باز هم بنده را احضار کرده اند حکم زیر در سامانه ابلاغ بدون امضا و مهر قرار گرفته سه سال حبس تعزیری بنده ۲۱ بهمن با مراجعه مامورین به درب خانه بازداشت شدم به جرم تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی در یک گروه واتساپی ۱۵۰ نفره در یک روستا... هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام ۳ روز بازدادشت بودم و با سند به مبلغ ۳۰ و ۲۰ میلیون تومان ازاد شدم
جرم بنده درمورد شیوع ویروس کرونا هم بوده ولی در "رای دادگاه" اشاره ای به ان نشده
دو عدد گوشی موبایل هم از بنده ضبط شده است رای دادگاه
۱.نشر اکاذیب
تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران،موضوع گزارش ارسالی از سوی مامورین نیروی انتطامی و اداره اطلاعات شهرستان های....بدین شرح که متهم با ارسال مطالبی در جهت ضدیت با نظام جمهوری اسلامی و تبلیغ علیه ان مبادرت به توهین به روحانیت و مسعولین کرده همچنین باعث تشویش اذهان عمومی جهت کم رنگ کردن مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مبادرت به ارسال یک سر ی پیام های کدب کرده است علیهذا دادگاه با عنایت به مراتب معروض ملاحظه پیامکهای ارسالی توسط متهم که تصاویر انها در پرونده معکوس است همچنین ملاحظه تصاویر دیگر موجود ضم پرونده اظهارات و دفاعیات غیر موجه و غیر موثر متهم و اینکه با وصف اطلاع و تسلط کامل به محتوای پیامها و ممنوعیت انها و در ضدیت با نظام جمهوری اسلامی ایران مبادرت به ارسال انها در گروه و فضای مجای نموده است فلذا بزهکاری نامبرده محرز و مسلم بوده و در نهایت مطابق با کیفر خواست اصداری از ناحیه دادسرا و با وصف عدم حضور نامبرده در این جلسه دادرسی و مستندا به مواد ۵۰۰ و ۷۴۶ از قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ بخش تعزیرات حکم بر محکومیت متهم موصوف به تحمل یکسال حبس تعزیری بابت بزه تبلیغ علیه نطام و همچنین دو سال حبس تعزیری با کسر و احتساب ایان بازداشت قبلی از بابت بزه نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی صادر و اعلام میدارد که مستندا به ماده ۱۳۴ قانون قبل الذکر مصوب ۱۳۹۲ از این میان تنها مجازات اشد قابلیت اجرا را خواهد داشت رای صادره حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان فارس میباشد

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از قطعی شدن حکم ، محکوم را احضار تا حکم صادره را اجرا نمایند اگر مورد دیگری نباشد حتما برای اجرای حکم احضار شده اید .

با توجه به قطعیت رای صادره اقدام قانونی متصور نبوده و احتمالا برای اجرای حکم احضار شده اید .

سلام
اگر رای شما قطعی شده ممکن است احضار جهت اجرای حکم باشد.