اثبات قوادی به چه روشی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۶۲ #48107843

با سلام
مدتی قبل با پیشنهاد یکی از دوستان کانال همسریابی در تلگرام راه انداختیم
ازدواج موقت صورت میگرفت در قوانین کانال هم بحث عده و شرط عدم دخول گفته شده البته با توجه به این که گوشی در دست فتا قرار گرفته چت های نامناسب شات گرفته شده باشه داخل پرونده است(مثلا یکی خانم ها گفته امروز ۷ نفر برا من فرستادی البته به بازپرس گفتیم شرط عدم دخول بوده و هر کس معرفی میشده حتما رابطه نداشته)
در هفته اخیر بازداشت شدیم به جرم قوادی
که منکر انجام این کار شدیم
اثبات قوادی به چه روشی است و ایا در این کار ما با توجه به اسکرین شات ها قابل اثبات است؟
مجازات قوادی علاوه بر تازیانه ایا حبس هم دارد؟
اگر قوادی اثبات نشود ایا تبرئه میشویم
و اینکه پولی که از این راه به دست امده در صدرت محکومیت ایا باید برگشت داده بشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کلیه جرایم حدی باید با ادله شرعی ثابت شوند که در خصوص قوادی عبارتست از دو نفر شاهد، علم قاضی و اقرار متهم، و استناد به شات ها کافی نمی باشد
در خصوص مجازات نیز بسته به شرایط حاکم به یکی از مجازات های زیر حسب مورد محکوم می شوید ؛

۱- حد قوادی برای مرد در مرتبه اول ۷۵ ضربه شلاق است و در صورت تکرار جرم مجازات پیش بینی شده ۷۵ ضربه شلاق و تا ۱ سال تبعید است.

۲- حد قوادی برای زن قواد ۷۵ ضربه شلاق است.

۳- اگر قوادی منجر به تحقق زنا یا لواط نگردد مرتکب به ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق و بیش از ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می‌گردد.

۴- اگر قوادی در رساندن دو یا چند نابالغ برای زنا یا لواط باشد مرتکب به ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق و حبس بیش از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم می‌شود.

۵- به موجب ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی کسانی که مراکز فساد و فحشا دایر یا اداره می‌کنند به حبس از ۱ تا ۱۰ سال محکوم می‌شوند و اگر به عمل این افراد عنوان قوادی هم صدق نماید علاوه بر مجازات مذکور به مجازات قوادی نیز محکوم می‌شوند.

قوادی یعنی واسطه گری بین دو یا چند نفر برای عمل زنا و یا لواط، البته این واسطه گری می‌تواند در ازاء دریافت مبلغی پول باشد و یا اصلا پولی رد و بدل نشود.

۱- حد قوادی برای مرد در مرتبه اول ۷۵ ضربه شلاق است و در صورت تکرار جرم مجازات پیش بینی شده ۷۵ ضربه شلاق و تا ۱ سال تبعید است.

۲- حد قوادی برای زن قواد ۷۵ ضربه شلاق است.