مگر افسر آگاهی نباید دستور قاضی رو مبنی بر تحقیق و بررسی جرم بررسی نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۰ #47952031

سلام
یک سوال داشتم
مگر افسر آگاهی نباید دستور قاضی رو مبنی بر تحقیق و بررسی جرم بررسی کند؟
پس چطور توانسته دستورات قاضی رو انجام ندهد ولی گزارش دروغ نوشته باشد و قاضی هم بدون بررسی قرار منع تعقیب صادر کند؟
مگر قاضی رویت نکرده افسر پرونده هیچ کدام از دستوراتش را اجرا نکرده و بدون دلیل کافی گزارش تهیه کرده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد موارد ذکر شده به قرار منع تعقیب اعتراض کنید

به قرار منع تعقیب اعتراض کرده این موارد را ذکر نمایید

موارد اعلامی را دراعتراض به قرار منع تعقیب ذکر کنید

با سلام و احترام مخاطب گرامی در اعتراض به قرار منع تعقیب در فرصت قانونی موارد یاد شده در خصوص نقص تحقیقات را به دادگاه منعکس نمایید.

سلام
افسر موظف به اجرای دستورات میباشد و در صورت عدم امکان اجرا بابد علت را شرح دهد...