شروع حکم تعلیقی از زمان صدور حکم لحاظ می‌شود یا اجرای حکم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۴ #47927486

سلام، دو سال پیش در یک پرونده برای بنده محکومیتی با عنوان ۱۸ ماه حبس تعلیقی با تعلیق ۵ سال و دوسال ممنوعیت خروج از کشور صادر شد. پرونده به اجرای احکام ارسال شد و هنوز بعد از دو سال به دلیل ایرادات بر قسمتی از حکم که نوشتن یک پروژه می‌باشد حکم اجرا نشده است. سوال بنده این است که مدت زمان تعلیق و ممنوعیت خروج از کشور از زمان صدور حکم آغاز خواهد شد یا از زمان اجرای حکم؟ تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از تاریخ صدور رای شروع میشود

طبق ماده ۵۲ و ۵۴ قانون مجازات اسلامی از زمان صدور رای
و قبل از قطعیت حکم محکومیت تعلیقی شروع میشه

سلام از صدور قرار تعلیق محاسبه میشود.

با سلام
از زمان صدور رای قطعی

درود بر شما
تعلیق اجرای مجازات و هر نوع مجازاتی از زمان قطعیت حکم و لازم الاجرا شدن حکم بر اصل مجازات شروع میگردد. معلوم نیست که چرا روند اجرای حکم متوقف شده است.
البته به نظر میرسد که با توجه به صدور حکم بر تعلیق اجرای مجازات، اجرای مجازات شما معلق شده است و در حال گذراندن مدت تعلیق میباشید.
توصیه میشود به سامانه عدل ایران و قسمت اطلاع رسانی پرونده و در نهایت روند پرونده و آخرین اقدامات انجام شده مراجعه نمائید و از وضعیت پرونده خود اطلاع پیدا نمائید.
به قسمت اجرای احکام دادسرای مربوطه نیز میتوانید مراجعه حضوری داشته باشید.
موفق باشید

از زمان صدور رای و ابلاغ

سلام علیکم
از زمان قطعیت دادنامه آغاز خواهد شد