می‌تواند به دروغ درخواست بطلان معامله و محجوریت پدرم را بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۸ #47911154

در سال ۸۹ ده سال پیش پدرم در سن ۵۵ سالگیش ملکی را صلح کرد به بنده امسال فوت شدند سال ۹۹ آیا برادر بنده می‌تواند به دروغ تکرار میکنم به دروغ درخواست بطلان معامله و محجوریت پدرم را بگیرد که بتواند ملک را جزو ماترک بیاورد و ارث ببرد نمی‌داند چگونه ولی اشخاصی هستند شاید دکتر یا کسی با پول برایش کاری کنند شاید البته... و در کل هیچ گونه مدرکی دال بر حجر وی وجود ندارد و علت فوت ایشان مشکل حاد قلبی بوده است و تمام اقوام همسایه و آشنا سلامت عقلی وی تا حتی زمان مرگ اذعان می‌کنند
در ضمن در همان سال سال ۸۹ پدرم به عنوان قیومت خواهرشان از طریق دادگاه اداره سرپرستی منصوب گردیدند تا ۷ سال قیم بودند تا خواهرشان فوت شدند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ایشان در زمان تنظیم صلح نامه از سلامت کامل برخوردار بوده اند لذ ا نمی توان صلح نامه را باطل کنند اگر چه بعد از تنظیم صلح نامه ایشان محجور شده باشد

صلحنامه صحیح است و شما نمی توانید

درود بر شما، چنانچه ایشان محجور نبوده و مدرکی در این خصوص وجود ندارد، صلح‌نامه صحیح است، ضمنا محجوریت ایشان حتی در صورت تقاضا بایستی از طریق پزشکی قانونی انجام میشد.

صدور حکم حجر مشروط ب ارائه مستندات پزشکی و دلیل و مدرک هست....در صورتی ک برای ادعای خود مبنی بر حجر ایشان در هنگام صلح مدرکی نداشته باشند ادعای ایشان رد خواهد شد،صلح صحیح هست

با سلام
اگر پدر محجور نبوده اند معامله صحیح واقع شدهو نمی توانند باطل نمایند

درود
خیر نمی توانند اگر محجور نبوده اند به علت حجر صلح را باطل کنند.

درود : طرح دعوای حقوقی یا اموری چون درخواست رسیدگی به حجر دلیل بر ذیحق دانستن مدعی نیست دلایل و مدارک و نظریه پزشکی باید این مورد را تایید کنند اگر پدر شما در آن زمان انعقاد صلح سالم بوده اند هیچ نگرانی وجود ندارد