مدارک مورد نیاز بابت شکایت از کارفرما بابت گرفتن حق و حقوق کامل چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #47903574

با سلام
کارفرما میخواهد مبلغ ۱ م ۷۵۰ ت مرا جریمه کند و من اصلا حاضر به قبول کردن جریمه به این مبلغ نیستم چند بار صحبت کردم اما فقط حرف حرف خودشان است. تصمیم گرفتم بعد از عید شکایت کنم اما به ما فیش حقوقی نمیدن و قرار داد کار نمیدن همچین روز کارگر را نه اضافه کار یا تعطیل نمیکنن عادی حساب میکنن بابت کارهای خود و شرکت دیگر خودشان ما را با ماشین شخصی میفرستن نه پول بنزین و نه کرایه ای میدهند و چند تا سفته بابت حسن انجام کار در دست کارفرما است.
مدارک مورد نیاز بابت شکایت از کارفرما بابت گرفتن حق و حقوق کامل چیست و اینکه در سیستم جریمه را بعنوان مساعده یا وام ثبت میکنن چگونه ثابت کنم که وام و مساعده نگرفتم آیا پرینت حساب از بانک کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
مراجع حل اختلاف اداره کار و امور اجتماعی مبتنی بر طرح دعوای شفاهی شما نیز در احقاق حق شما ورود پیدا می کنند و در مرحله بعد وظیفه شماست که با شهادت شهود، اسناد کتبی در دست، نسبت به اثبات محق بودن خود اقدام نمایید.
درخصوص جریمه اگر امکان آن است فیش را ضمیمه یک نامه نمایید که در آن قید شود شما این مبلغ را بابت جریمه پرداخت می کنید و جایی آن را ثبت کنید و پس از طرح دعوا می توانید حسن انجام کار خودرا اثبات نمایید تا کارفرما در مقام سوء استفاده قرار گیرد.
غم از بام و برتان دور باد