چگونه خودروی فروخته شده را توقیف کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #47877285

خودرو را به شکل قولنامه ای خریدم و قولنامه ای به شخص ثالث فروختم. تمامی مدارک تحویل ایشان شد و قرار شد برای انتقال سند با مالک سند وعده بگذاریم. چند سال است که خبری از ایشان نیست و ما نگران سواستفاده از خودرو که به نام دیگری است هستیم. با توجه به عدم دسترسی به خریدار چگونه میتوانیم خودرو را توقیف و الزام به انتقال سند بگیریم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علیه فروشنده اقدام به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی نمایید.

سام
بهتر است اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی نمایید

در وهله اول از طریق اظهارنامه مراتب را به خریدار ابلاغ کنید (به نشانی فعلی وی یا نشانی مندرج در قرارداد)
سپس چنانچه بنابر قرارداد مکتوبتان تسویه صورت نگرفته برای ایشان دادخواست مطالبه وجه+ تامین خواسته (جهت توقیف خودرو) ارایه دهید
و از طرفی میتوانید از طریق مالک اولیه (صاحب نام در سند) جهت توقیف پلاک اقدام نمایید

اگر از ایشان طلب دارید تقاضای مطالبه وجه نمایید و تقاضای تامین خواسته کنید تا ماشین توقیف شود .

سلام، با مراجعه به صاحب پلاک تقاضای توقیف پلاک رو بکنید فورا توقیف خواهد شد