من باید پاسخگو باشم یا مدیر عامل قبلی؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۳ #47861700

با سلام و عرض ادب،اینجانب مدیر عامل یک موسسه خیریه از برج چهارم سال ۹۹ شده ام،وای متاسفانه مدیر عامل قبلی از چک های موسسه سو استفاده شخصی کرده و چک ها رو خرج مسایل شخصی اش کرده و الان نمیتونه چک ها رو پاس کنه،سوالم اینجاست ایا بنده که جوابگوی چک ها باشم؟الان چند مورد چک برگشتی داره این موسسه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب با توجه به فرض مطرح شده مسئولیت متوجه شخص مدیرعامل قبلی است که استفاده شخصی نموده است.

درود بر شما
مدیر عامل قبلی مسئول است البته باید حدود اختیارات را در اساسنامه برررسی نمایید .

باسلام درصورتی که ایشان سواستفاده از چک ها نموده باشد مسوولیت با مدیر قبلی می باشد وبایستی پاسخگو باشد.

درصورتیکه استفاده شخصی کرده شما مسئول نیستید

سلام وارادت
ابتدا بایستی اساسنامه مطالعه گردد و در ثانی شما بایستی مراتب اعلام جرم به دادستانی علیه مدیرعامل قبلی نمایید .

خیر شما مسوول نیستید سوء استفاده از سوی مدیر عامل قبلی است و باید پاسخگو باشد

با اثبات اینکه چک ها در زمان مدیریت ایشان صادر شده است شما مسئولیت ندارید.
اگر هم مدرکی دال بر کلاهبرداری ایشان دارید می توانید با گزارش به دادستان حوزه قضایی جرم وی را اعلام کنید.