با نرفتن بچه برای ملاقات چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #47662568

آیا وقتی بچه حاضر به رفتن با مادر نمیباشد دادگاه و مشاور وظیفه دارند و قانونی هست که بچه را به زور و یا با بهانه و یا به طرق مختلف قانع کنند که با مادر برود آیا قانونی هست این اعمال و رفتار از دادگاه یا مشاور وقتی خود بچه هفت سالشه و میفمه و با فهم خودش دوست نداره با مادرش برود آیا لزومتی دارد که راضیش کنند که برود آیا قانونی هست برطبق چه ماده قانونی

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اینکه قانونی در این خصوص صراحت داشته باشد خیر. فقط کسی که حضانت با او است باید طبق توافق طفل را در روزهای مشخص به طرف مقابل بسپارد. اما اینکه طفل راضی نیست البته مشاور وظیفه دارد با او صحبت نماید لیکن جبر و اجباری در همراهی او با مادر و پدر نخواهد داشت.

درود بر شما، به هرحال ملاقات مادر با فرزند از حقوق ایشان است و این حق قابل اسقاط نیست، لذا اصولا دادگاه و مشاور در این خصوص اقدامات مقتضی را به عمل خواهند آورد.

مادامیکه فرزند شما بچه است دادکاه این حق را دارد وی را قانع کند مادرشو ببینند
اگر همین بچه حاضر به دیدار با پدر نباشد باز چنین حرفی میزدی!!!!!!!

درود
مشاور الزام نمی کند صرفا به فرزند شما صحبت می کند.