با اسکرین هایی که دارم میتونم رابطه ایشون رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۱ #47650108

همسرم چندین بار با خانم متاهل دوست شده البته فقط تلفنیش رو اطلاع دارم و از پیام هاشون اسکرین شات دارم زبونشم دراز هست الانم مجبورم کرده با خانوادم قطع ارتباط کنم عملا هیچ پشتوانه ای ندارم یه دختر ۸ ساله و یه پسر ۲ ساله دارم چه جوری اقدام کنم که به نفعم باشه مهریه ۵۰۰ سکه هست وضع مالیش خوبه چه جوری اقدام کنم که هم حق و حقوقم رو بگیرم هم بچه هام رو ۵ سال کار کردم با حقوق ماهیانه متوسط ۵ میلیون که کلا کارتم در اختیار ایشون بوده الان ۳ سال هست نذاشته سر کار هم برم.با اسکرین هایی که دارم میتونم رابطه ایشون رو اثبات کنم؟ تاثیری در روند طلاق داره؟ رابطه عاشقانه و مخفی با زن شوهر دار هم جرم محسوب میشه یا حتما باید به رابطه انجامیده باشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند که اسکرین شات ها خود میتواند دلیلی بر روابط این دو شخص باشد و نیز بایستی از دادگاه تقاضای پرینت مکالمات و پیامک های این اشخاص ( در صورت صلاحدید دادگاه ) استعلام گردد .
صرفا وجود این رابطه نمیتواند عدم صلاحیت زوج برای عدم حضانت فرزند را اثبات یا اینکه به خاطر این امر دادگاه حق طلاق را به زوجه دهد.
در صورت تمایل میتوانید تقاضای مطالبه مهریه و بدوا درخواست تامین دلیل و توقیف اموال و حساب بانکی زوجه را تقاضا نمایید .

اسکرین شات میتواند فقط به عنوان قرینه و با دلایل دیگر ارتباط نامشروع را اثبات نماید لیکن دلایل دیگر نیز نیاز است
در ثورت اثبات روابط نامشروع همسرتان میتوانید تحت شرایطی به جهت شروط ضمن عقد از ایشان طلاق بگیرید
درمورد مهریه هیچ ارتباطی بین مهریه وروابط نامشروع و طلاق شما وجود ندارد و شما هرزمان میتوانید از مهریه خود را مطالبه نمایید
هلبته با توجه به وضع مالی همسرتان باید توجه داشته باشید که در صورت طلاق به درخواست شما مورد از موارد شرط تصنیف نخواهد بود و از این حق بهره ایی نخواهید برد
پیشنهاد میگردد برای مشاوره تخصصی و بیان جزییات با وکلای دادگستری سایت بنیاد وکلااز طریق گزینه مشاوره تلفنی در ارتباط باشید تا بهترین تصمیم را بگیرید....

طبق ماده۶۳۷قانون مجازات اسلامی هر گاه بین زن و مردی که بین آنها رابطه زوجیت نباشد رابطه ای غیر از زنا رخ دهد تا ۹۹ضربه شلاق تعزیر می شوند.پس این جرم می بایست توسط زن و مرد که علقه زوجیت ندارند واقع شود این جرم عمومی ست و غیر قابل گذشت،برای اثبات این امر باید ادله محکمی موجود باشد چنانچه محتوی پیامک ها مبتنی بر رابطه عاشقانه و جنسی باشد و قابل استناد به متهمین باشد یعنی ثابت کنید پیامک ها توسط آنها و از خط آن ها ارسال شده از مدارکی ست که می توان جرم رابطه نامشروع را با آن اثبات کرد البته در نهایت تشخیص ارزش و اعتبار این مدارک با مقام قضایی ست.وهمچنین در بندهای دوازده گانه عقدنامه بر زوج شرط شده که هرگاه وی فساد اخلاقی داشته باشد زوجه می تواند تقاضای طلاق کند واین موارد بایستی ابتدا محکوم شود