آیا دادگاه با آگاهی از اهدای جنین میتواند مانع ملاقات پدر با فرزند شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۲ #47537797

سلام
زن و شوهری که از طریق اهدای جنین بچه دار شدند و بعد از چند ماه با هم مشکل پیدا کنند و زن مانع ملاقات پدر با فرزندش شود و پدر فرزند دستور موقت داشته باشد.
آیا دادگاه با شنیدن اهدای جنین میتواند مانع ملاقات پدر با فرزند شود؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مانع ملاقات نمیشوند .

سلام
خیر چنین اقدامی قانونی نیست و شما می توانید دادخواست تقاضا ملاقات فرزند ثبت نمایید

سلام
اهدای جنین قانونی بوده و آثار فرزند طبیعی بر آن مترتب است و والدین همان تکالیف و مسولیت ها را دارند.

سلام
خیر دلیلی برای ممعانت دادگاه وجود ندارد جهت ملاقات پدربا فرزند
ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ممانعت از ملاقات فرزند جرم است.
وظایف و تکالیف زوجین اهدا گیرنده جنین و طفل متولد شده
از لحاظ‌ نگهداری و تربیت و نفقه و احترام، نظیر وظایف و تکالیف اولاد و پدر و مادر است.

سلام- خیر وقتی اسم شخص بعنوان پدر آن فرزند باشد دادگاه مانع از ملاقات فرزند و پدر نخواهد شد.