آیا فیلم رابطه می‌تواند دلیل برای اعلام کننده جرم باشد در حالی خود او شاهد نبوده است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۰ #47355114

دادستان با توجه به چه مدارکی درباره جرایم منافی عفت دستور تعقیب می‌دهد ؟ آیا فیلم رابطه می‌تواند دلیل برای اعلام کننده جرم باشد در حالی خود او شاهد نبوده است ؟ عموما دادستان در این جرایم مثل زنا و لواط که شاکی خصوصی وجود ندارد دستور تعقیب می دهد یا چشم پوشی می‌کند ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیلم فقط اماره است و در این موارد بدلیل نبود شاکی خصوصی دادستان پیگیری نمی کند .

سلام
امکان پیگیری این موضوع بوسیله ی فیلم وجود ندارد.
در صورتیکه شخصی با استناد به فیلم، در پی اثبات چنین جرایمی باشد خودش به ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

با درود ؛ مطابق ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری و تبصره آن جرایم منافی عفت مستقیم در دادگاه صالحه مطرح- و رسیدگی می شود بنا براین دادستان و دادسرا و ضابطین حق ورود به موضوع را ندارند

فیلم اماره محسوب میشود نه دلیل و وجود شاهد الزامی است
با نبود شاکی دادستان تعقیب نمی کند