از کجا شروع کنم و طرح شکایت یا درخواست طلاق دهم چون اتهامات متفاوتی به بنده زده میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #47331129

سلام وقتتون بخیر
همسر بنده مواردی از جمله مصرف قرصهای اعصاب از قبل از ازدواج با بنده و مصرف دارو بدون اطلاع هم سقط جنین یکماه و نیمه داشتند مدارک آزمایشگاهیو دکتر نشان میدهد جنین کاملا سالم بوده و مصرف داروهای سقط جنین نشان دهنده عمدی بودن این مسئله را میرسانند که در وسایل ایشان مشاهده گردیده درمواردی بدون اطلاع بنده از منزل خارج شده وحتی با گزارش پلیس وتذکر به ایشان و خانواده ایشان رفتار غیر منطقی نشان داده بنده را تهدید و بزور وارد منزل شده و اهانت و فحاشی میکنند متاسفانه ۵ سال حمایت بنده از ایشان برای گرفتن مدرک تحصیلی به قیمت ناراحتی معده و اختلال در زندگی بنده شده از همه عدم تمکین ایشان مدارک و گزارش پلیس دارم و خانواده ایشان هم با هر بار به اینجا آمدن جهزیه بنده و ایشان را به بهانه های مختلف و بدون اطلاع خارج نموده اند من هیچ کوتاهی در طی زندگی از جمله مادی و رابطه نداشتم و با توجه به شناخت قبلی با ایشان ازدواج کردم ولی بغد از ازدواج متوجه تغییر رفتاری و ارتباط مکرر با مادر زنم مداوم به بنده اهانت شد و حتی بدون دلیل حق را به اشتباه دخترشان میدهند من بخاطر این مدتی اندوخنهایی از جمله مغازه خودرو ادامه تحصیل حتی سلامتیم از دست دادم ولی حتی سرکار بودم در همان تاریخ از من گزارش پلیس کذب تهیه کردن که من ایشون و میزنم و از خانه بیرون میندازم در صورتی که هیچوقت اینکارو نکردم و ممنون میشم از بزرگواران بفرمایید از کجا شروع کنم و طرح شکایت یا درخواست طلاق دهم چون اتهامات متفاوتی به بنده زده میشه مصرف مواد مخدر و از وسایلی که به متعلق به بنده نمیباشد مدرک کذب جمغ آوری میکنند ایشان هیچگونه مسئولیت و تکالیف زناشوئی را بدرستی انجام نمیدهند بنده ادعای حیثیت دارم و دادگاه چه رای با توجه به این جرایم صادر میکند ودر این شرایط پرداخت مهریه به چه صورت میباشد تشکر از شما ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
برای

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.حق طلاق با مرد است و شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح کنید .
۲.اما مهریه در هر صورت به همسرتان تعلق می‌گیرد .اما اگه قادر به پرداخت یکجا نیستید میتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید تا قسط بندی شود
۳.در خصوص توهین میتوانید با معرفی شاهد و مدارک معتبر از مادر زنتان شکایت کنید.