بابت گرانفروشی، آیا میتونم ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #47288669

با سلام بنده سفارش یک سایت را داده ام که قرار بوده ۲ ماه تحویل بشه اما الان بعد از گذشت ۱۰ ماه یک سایت به من تحویل دادن و حدود ۴ میلیون تومان نیز از من گرفته اند اما الان که مشخص شده این سایت فقط ۴۰۰ هزار تومان ارزش داره ایا میتونم ادعای خسارت کنم و این که به دلیل تاخیر به نفس کسب و کار من ضرر زیان وارد شده؟ و ادعای خسارت بکنم؟ ایا تعزیرات کمک کننده هست؟ از ۲ مرجع دادگاه حقوقی و تعزیرات شکایت کنم؟ اگر سایت به موقع تحویل میشد حدود ماهیانه ۵ تا ال ۳۰ میلیون تومان میتونستم کسب در امد کنم! ممنون از شما و مشاوره شما

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طرف مقابل شما شرکت باشد میتوانید از تعزیرات اقدام فرمایید
در غیر اینصورت اگر قراردادی دارید که ادعای تحویل و هزینه در آن قید شده باشد میتوانید شکایت حقوقی نمایید
ولی اگر غیر این باشد متاسفانه میبایست فی مابین موضوع را حل و فصل نمایید

اگر سفارش شما به شرکتی رسمی بوده و مستند به قرارداد باشد میتوانید از طریق تعزیرات اقدام به شکایت نمایید ولی اگر به صورت فردی مبادرت به راه اندازی سایت شده باشد باید مطابق قول و قرار فیمابین اقدام کرده و تعزیرات و ... صلاحیت ورود ندارند .