برای باطل کردن سند طلاق باید اعاده دادرسی بدم یا دادخواست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۸ #47120280

یک ماه از عده زوجه مونده مهرش رو بخشیده طلاق دادم. من حضور نداشتم.
۲۰۰ملیون پول طلب دارم از ایشون.
استرداد خودرو و مطالبه وجه در توافق چرا قید نشده.
چرا الان باید بفهمم تجدید نظر و فرجام خواهی ساقت شده.
چرا پنجاه درصد حرفهای وکیل من دروغ از اب درومده.
من مادرم فوت شده و زنم در فووت مادر رهایم کرد و کل زندگی رو جمع کرد و رفت.الان به فایل هایی صوتی رسیدم که نظر قاضی صد درصد عوض میشه.
بخاطر طلاق از روی اجبار و زتگ نزدن سر دفتردار حتی به من.
راهنمایی میخواستم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر طلاق توافقی بوده باشد اقدامی نمی توانید کنید .

درود
با توجه به اجرای صیغه ی طلاق امکان باطل نمودن آن وجود ندارد .

در طلاق توافقی حق رجوع برای زوج وجود ندارد مگر زوجه به مابذل رجوع نماید و در اینصورت برای زوج هم حق رجوع از طلاق ایجاد می شود .

با درود..
با توجه به تضاد در توضیحات جنابعالی، به نظر می رسد که طلاق صادره در ازای بخشش مهریه از سوی زوجه صـورت گرفتـه و به احتمال زیاد با گزارش اصلاحی و یا طبق توافقات فیمابین، حق تجدیدنظرحواهی و فرجامخواهی خودتان را نیز سلب و ساقط نموده اید که در اینصورت اصـولا دیگــر موضوعی برای ابطال و یا رجوع باقی نمانده تا بتوان براساس آن، یک طرفه اقدامی نمــود..

درود:درمورد طلاق زوجه در صورتی که طلاق توافقی بوده خودتان در دفتر طلاق حضور داشتین با حضو ر دونفرشهود،شما فرمودید حضور نداشتم، بابت طلب خود نیاز به ادله اثبات دارد.

اگر طلاق توافقی بوده باشد کاری نمی توانید بکنید

از صحبتهای شما اینطور برداشت می شود که شما وکالت در طلاق به همسر خود داده اید، اگر اینطور باشد کاری نمی توانید انجام دهید