آیا میتوان بعد از طلاق خانه ای با این شرایط را فروخت و خانه دیگری خرید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۵ #47083970

زوجه آپارتمان را برای مهریه عندالاستطاعه از طریق ثبت توقیف کرده و زوج برای مستثنیات دین اعتراض داده است اما به علت رهن بانکی فعلا تکلیفش مشخص نیست. به علت ملاحظه روحیه فرزند سکونت در منزل قبل به مصلحت نیست.
اگر پاسخ بلی باشد چنانچه قیمت خانه جدید کمتر از قیمت خانه قبل باشد در مورد مبلغ مابه التفاوت از زوج سوال میشود؟ اگر بگوید با آن ابزار کار خریده قبول میکنند؟
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با وصف توقیف امکان فروش نیست مگر با توافق طرفین . درصورتیکه طلاق واقع شده باشد دیگر نیاز به توضیح شما نیست .

اگرمستثنیات دین باشد می توان فروخت
اما فعلا بجای زندگی به این فکر افتادن غلطه

اکر مستثنیات دین باشد می توانید بفروشید

با سلام مطابق قانون اجرای محکومیت مالی، چنانچه به حکم قانون مستثنیات دین تبدیل به عوض دیگری شده باشد، مانند اینکه مسکن به دلیل قرار گرفتن در طرحهای عمرانی تبدیل به وجه گردد، یا در اثر از بین رفتن، عوضی دریافت شده باشد، وصول محکوم ‌به از آن امکان پذیر است مگر اینکه محرز شود مدیون قصد تهیه موضوع نخستین را دارد.

با درود..
هر چند که فروش ملکی که جزو مستثنیات دین بوده، اشکالی ندارد ولی توجه داشته باشید که وجه ناشی از فروش جزو مستثنیات دین لحاظ نخواهد شد..
در خصوص ادعایتان مبنی بر خرید ایزار کار نیز؛ ادعای شما باید با موجودیت فیریکی ابزار کار در محل کارتان باید مقرون به صحت بوده باشد..

درود بر شما، بدوا بایستی دید این منزل از مستثنیات است یا خیر، چنانچه از مستثنیات شناخته شود، فروش آن توسط زوج بلامانع خواهد بود.

با درود اگر ملک مورد نظر مستثنیات دین شناخته شود فروش آن توسط زوج مانعی ندارد