آیا میتوانم برای کمر که در آن مغازه دچار دیسک کمر شدم اقدامی برای دیه یا ارش در دادگاه بکنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #47072867

با سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکارانتان ، من مدت ۶ ماه در یک مغازه فروشگاه بزرگ مبلمان و کمد فروشی مشغول به کار بودم (شاگرد) و بار کردن و تخلیه بار و جابجای مبل و کمد خیلی انجام میدادم در این مدت درد در پاها احساس درد میکردم و به پزشک متخصص مراجعه نمودم که ایشون من را به MRI فرستادن جواب MRI رو خدمت پزشک بردم گفتن دچار دیسک کمر شدم از نوع خفیف ، و من مجبور شدم دیگه به مغازه نروم و مدت ۵ ماه است که از مغازه بیرون اومدم اما هنوز دردها هست مالک مغازه با من قرارداد نبستن و من رو بیمه نکردن تنها مدرکی که دارم حقوقم را به حسابم از طریق کارت به کارت میریختن زمانی که به پزشک مراجعه کردم و به MRI فرستادن هنوز در مغازه مشغول به کار بودم و حدود ۱ هفته بعد از جواب آزمایش ترک کار کردم آخرین روزی هم که اونجا بودم حقوق آخرم را به حسابم ریختن در ضمن ۷ جلسه فیزیوتراپی رفتم سوالی که داشتم این است :
۱- آیا میتوانم برای کمر که در آن مغازه دچار دیسک کمر شدم اقدامی برای دیه یا ارش در دادگاه بکنم ؟
۲- آیا برای اینکه من را بیمه نکرده میتوانم اقدامی در اداره کار و تامین اجتماعی بکنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید منتظر جواب شما هستم
یا علی.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله اگر حادثه به علت همین موضوع باشد میتوانید علیه ایشان اقدام کنید