قاضی، پرونده را مختومه کردند؛ آیا قاضی تخلف کردند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۰ #46976769

ما یک پیمانکار جهت بازسازی منزل آوردیم ولی متاسفانه به علت اعتمادی که داشتیم قراردادی نوشته نشد. قرار بود کار را سه هفته ای انجام دهد و در صورت انجام ندادن در زمان مقرر غرامت پرداخت کند (البته ۴ نفر شاهد هست که همه این موضوع را تایید کنند) ایشان در حین کار طلب پول زیاد از حد داشتند که ما وقتی گفتیم فاکتور ها را بیاور دیگر سر کار نیامدند.
کارشناس دادگستری آوردیم و برآورد هزینه ها را انجام دادند که ۲۰ میلیون شد و کارشناس در برگه کارشناسی ذکر کردند که سقف به علت استفاده از آهن نمره ۱۴ ضعیف است باید با هزینه پیمانکار تقویت شود(البته با خرید مصالح توسط ما.
از طرفی ما به پیمانکار ۲۳ و نیم میلیون داده بودیم.
شکایت انجام دادیم و در روز دادگاه با توجه به عملکرد ضعیف پیمانکار، از قاضی درخواست کردیم که ۳ و نیم میلیون اضافه داده شده به پیمانکار، به اضافه غرامت، به اضافه هزینه تخریب و تقویت سقف را پس بگیرد، ولی قاضی فقط پیشنهاد دادند که ۲ میلیون پس بگیرد و سقف مشکلی ندارد و همینطوری خوب است!!!
ما این شرایط را قبول نکردیم و قاضی یک برگه دادند که ما امضا کنیم و آن را با توجه به ناعادلانه بودن موضوع امضا نکردیم و در کمال تعجب قاضی، پرونده را مختومه کردند!!
آیا قاضی تخلف کردند؟ اگر تخلف کردند چطور باید به تخلفشان رسیدگی شود؟
الان ما برای پس گرفتن پولمان چکاری باید کنیم؟
پیشاپیش متشکرم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

با توجه به اظهارات شما، نظریه کارشناسی قطعا در مسیر رسیدگی باید مورد پذیرش قرار گیرد چنانچه رای پرونده صادر شده مهلت تجدید نظرخواهی داده خواهد شد و شما قادر خواهید بود اعتراض نمائید. در خصوص رفتار قاضی پرونده با یک گزارش و دلایل متقن به ریاست محترم دادگستری مراجعه تا رسیدگی انجام شود و نیز می توانید به دادسرای انتظامی قضات نیز مراجعه فرمائید.

قاضی بایداقدام به صدور رای نماید و حق استنکاف از رای را ندارد لذا می توانید علیه قاضی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

چنانچه قاضی رای داده باشد، قابل تجدیدنظر است و میتوانید در مرجع بالاتر احقاق حق کنید، ضمنا در این موضوع، مختومه کردن پرونده فقط با رسیدگی و صدور رای امکان پذیر است، در غیر اینصورت تخلف انتظامی صورت گرفته و قابل پیگیری در دادگاه انتظامی قضات است

باسلام
درصورت مختومه شدن حق اعتراض دارید ودصورتی که قاضی پرونده دراین خصوص تخلفی انجام داده باشدمی توانید دردادسرای انتظامی قضات ازایشان شکایت کنید

سلام
قاضی اساسا تکلیفی به تبعیت از نظریه کارشناس ندارد و لذا اقدام ایشان در این خصوص، به خودی خود تخلف محسوب نمی گردد. اما اگر رای صادره را دارای اشکال می دانید، می توانید در مهلت قانونی از آن تجدیدنظرخواهی نمایید.

اگر قانونا رای قابل اعتراض باشد میتوانید اعتراض کنید. تخلف قاضی نیز در دادسرای انتظامی قضات قابل پیگیری می باشد

باسلام
برای اظهار نظر دقیق در مورد تخلف قاضی بایستی پرونده شما مطالعه شود در صورت داشتن فرجه قانونی حق اعتراض دارید و نیز در صورت تخلف قاضی به دادسرای انتظامی قضات بایستی شکایت نمود