تعرض برادر به خواهر چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #46891765

مجازاتی برای این خانواده بخاطر بوجود اوردن فضای روانی نا ارام برای دخترشون که پایین در موردش توضیح میدم، وجود داره؟
یا راهی هست که این دختر از دست خانواده ی بیتفاوت و بیمارش نجات پیدا کنه؟
مادری که وقتی دخترش از انگیزه ی برادر سربازش در مورد رفتارهای جنسی بهش شکایت کرد ( برادر قصد تعرض به خواهر رو داشته) حمایت عاطفی ای برای دادن احساس امنیت به دختر صورت نداد و حتی تنبیهی برای این رفتار پسر در نظر نگرفت!
_مادری که هرروز بدون دلیل خاصی به دختر توهین میکنه.
_هرروز جنگ روانی ای از توهین و تحقیر نسبت به شوهر ساده لوحش راه میندازه و پدر خانواده هم عاجز از دفاع از خودش.
بعد هم که دختر بخاطر این رفتارها دچار افسردگی و اختلال شدید خواب میشه حمایتی در جهت بهبودش انجام نمیده در عوض توهین و تحقیر بی مورد مادر ادامه پیدا میکنه و روز به روز اعتماد بنفس این دختر کمتر و کمتر میشه.
دختر ۲۷ سالشه ولی با توجه به صدمات روحی بوجود اومده توان نجات دادن خودش رو هم نداره. چطور میشه بهش کمک کرد؟چون تا زمانی که خودش به استقلال نرسه و از اون محیط آلوده نجات پیدا نکنه صدمات روحی از طرف خانواده هم چنان ادامه داره و اوضاعش هیچ تغییری نمیکنه.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید برای درمان آن اقدام جدی انجام دهند لذا حتما مشاوره حضوری برود.در این مورد میتونید با متخصصین مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
کمک خواستن از دیگران به ویژه افراد آگاه در همراهی شما بسیار مفید خواهد بود.
در این مورد میتونید در شرایط خاص با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
با دوستان یا اعضای خانواده که قابل اعتماد هستند دردودل کنید. این امکان وجود دارد که آنها هم متوجه رفتارهای والدینشان شده باشند.
راهی برای دور شدن از والدینشان پیدا کنید. سعی کنید از یکی از اقوام که درکشان می‌کند بخواهید و پیش او برود یا شهرستان انتخاب کنید که از آنها دور شود.