چه متنی در مورد فسخ نوشته شود که معتبر باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۴ #46779140

با سلام
چه متنی باید در مبایعه نامه نوشته شده باشد که اگر چکو ساعت ۸صبح بردم بانک و برگشت خورد و اگر صاحب حساب ساعت ۱۲پولو تو حسابش هم پر کرد بتونم معامعله رو فسخ کنم لطفا یک متن محکم بفرمایید که قضات بهانه گیری نفرماییند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در قرارداد ساعت خاصی برای وصول چک قرار دهید.

درود
الزام به تعهد قرارداد با قید عبارت وجه التزام مشخص شود

سلام، ذکر نمایید در صورتی عدم وصول چک به شماره ... در تاریخ .... ساعت .... فروشنده حق فسخ معامله به صورت یک طرفه را دارا می باشد.

سلام
اصولا تا پایان وقت اداری روز مورد نظر قرارداد را معتبر میدانند . اما میتوانید در قرارداد بنویسید در صورت صدور گواهی عددم پرداخت قرارداد فسخ میشود.

"با سلام"
در شرایط فسخ عنوان شود در صورت عدم وصول چک و دریافت گواهی عدم پرداخت چک مذبور به شماره.... به تاریخ.....طرف اول حق فسخ دارد

درود بر شما، در خصوص این مساله بایستی صدور گواهی عدم پرداخت را منجر به فسخ دانست، هرچند منطقا چند ساعت سبب فسخ نخواهد شد، لکن چنانچه روز مشخصی در قرارداد برای پرداخت تعیین شده باشد، تا آخر وقت آن روز قرارداد معتبر است.

باید توافق طرفین در خصوص فسخ معامله به محض برگشت خوردن چک در قرارداد تصریح شود و صدور گواهی عدم پرداخت را موجب فسخ اعلام نمایید .