برای گرفتن سهم الشرکه خود ادعا کرده با توجه به این افزایش قیمتها نسبت به سال قبل وسایل باید به قیمت روز خروج شریک قیمت گذاری شوند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۳ #46592352

کارگاه ام دی اف با دو شریک که سال گذشته یکی از شرکا بدون خبردار شدن شریک دیگر مغازه زده و از این شغل خارج شده و شریک دیگر را با اجاره مغازه سنگین در اوج بیکاری تنها میذاره والان برای گرفتن سهم الشرکه خود ادعا کرده با توجه به این افزایش قیمتها نسبت به سال قبل وسایل باید به قیمت روز خروج شریک قیمت گذاری شوند یا به قیمت روز
درضمن این یکسال که دستگاهها دست شریک ماندگار در کارگاه بوده چند سال قبل به مدت تقریبا دوسال دستگاهها دست شریک خارج شونده بود زیرا این شریک که اینک در کارگاه است دریک شرکت دیگر شغول کار بود و کارگاه دست شریک خارج شونده بود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وسایل به روز قیمت گذاری میشه

احتساب ارزش وسایل به قیمت روز انجام خواهد شد

باید نسبت به قیمت گذاری اموال و تقسیم بر اساس میزان سهام به نرخ روز اقدام شود .

باسلام سهمش باید به قیمت روز پرداخت بشود
ودرمورد بقیه موارد اگر بینتون قرارداد دارید باید قرارداد بررسی شود

بله سهم ایشان به قیمت روز باید محاسبه و پرداخت گردد

درود
باید به قیمت روز سهمشان را پرداخت نمایید.

با درخواست شریک باید نسبت به قیمت گذاری اموال و تقسیم بر اساس میزان سهام اقدام شود . در مورد یکسال اخیر و یا دوسال قبل که شرکا به تنهایی کارگاه را در اختیار داشته اند بر مبنای توافقات مندرج در قرارداد باید به صورت جداگانه طرح دعوی شود .