این خانم مهرالمثل یا ارش البکاره بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۸ #46502103

سلام من بایه خانومی رابطه نامشروع داشتم یک ماه پیش کمتر بعدی با رضایت دو طرف بود رابطه و همه چیز حتی پرده ای که زدم ازش با رضایت بوده و چتا و ویساش هست که اوکی بود حالا دعوامون شد با هم رفته شکایت کرده به جرم اینکه بهم تجاوز کرده از اینجور حرفا همه چت او ویساشم گفتم هست که با رضایت بود اول اینکه من میخوام بدونم این خانوم مهرالمثل ارش ابکاره بعش تعلق میگیره دوم اینکه من چیکار کنم که شلاق نخورم و چطور میتونم تبدیل به جریمش کنم اگه شد بعدشم با دو طرف رضایت بود الان تجاوز میخواد شکایت کنه من چیکار کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید
به علت رضایت دختر مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند
ضمنا زنای به عنف محسوب نمی‌شود

مطابق قانون و رویه قضایی :اگر دختر با رضایت خود و بدون هیچگونه زور یا تهدیدی، رابطه جنسی برقرار نماید و ازاله بکارت صورت بگیرد، دختر مستحق مهرالمثل و ارش البکاره نخواهد بود اما اگر رابطه جنسی با زور و تهدید مرد باشد و به زور مرد و بدون رضایت دختر، ازاله بکارت نیز صورت گیرد، دختر مستحق مهرالمثل و ارش البکاره می باشد
اما به هر حال اگر رابطه نامشروع (حتی با رضایت طرفین)به اثبات برسد مجازات آن شلاق است.

با سلام. ارش البکاره به ایشان تعلق می‌گیرد.
شلاق حدی قابل تبدیل نمی باشد.

بهتراست رصایت ایسان راکسب کنید چون هردو شلاق میخورید

باسلام
چون رضایت ایشان نیز در کار بوده لذا ارش البکاره به ایشان تعلق و ضمنا به دلیل داشتن روابط محکوم خواهید شد

سلام
با رضایت هردو بوده ملزم به پرداخت ارش البکاره هستید همچنین به دلیل عدم محرمیت محکوم به شلاق خواهید بود

سلام. در هر صورت ارش تعلق میگیره و شلاق حدی قایل تبدیل به جزای نقدی نیست. برای اطلاع بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا توضیحات کامل داده شود