چند روز بعد از ابلاغ حکم قطعی تجدید نظر مهلت برای اجرا داریم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۷۹۴ #46491056

باسلام
چند روز بعد از ابلاغ حکم قطعی تجدیدنظر مهلت جهت اجرا خواهیم داشت؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از قطعیت دادنامه کیفری صادره پرونده به اجرای احکام کیفری رفته و مهلت خاصی برای مراجعه تعیین نشده است.

بااحترام
درخواست اجراییه بخواهید

با سلام،در حقوقی با درخواست محکوم له و در کیفری زمان مشخصی ندارد باید پیگیر باشید.

در پرونده حقوقی ظرف ده روز از تاریخ صدور اجراییه.
در پرونده کیفری بعد از صدور حکم قطعی پرونده به دادسرا جهت اجرای حکم ارسال خواهد شد.

جهت اجرای حکم زمان مشخص نگردیده، شاکی بلافاصله میتواند نسبت به اجرا، پیگیری و اقدام نماید.

سلام
اگر حکم صادره از دادگاه جنبه حقوقی داشته باشد اجرا منوط به درخواست محکوم له و صدور اجراییه است
اما اگر محکومیت کیفری باشد پرونده از دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی اعاده می شود و دادگاه بدوی پرونده را به اجرای احکام کیفری ارسال می نمایند و اجرای احکام شما را جهت اجرای حکم احضار می نمایند می نمایند
بنابراین مهلت خاصی ندارد
و ممکن است اگر اجرای احکام ترافیک کاری داشته باشد این کار کمی با تاخیر انجام شود
و اگر شعبه خلوت باشد زودتر احضار خواهید شد

با توجه به تیتر کیفری بعرض می رسد مقید به زمان نیست و توسط شعبه اجرای احکام کیفری جهت اجرا فراخوانده خواهید شد.