فسخ میخواد بدون ضرر و زیان و پرداخت هزینه ی املاک، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #46411074

سلام وقت به خیر
من اردیبهشت ماه دنبال ملک بودم برای اجاره، که ملکی مورد پسند قرار گرفت که از لحاظ قیمتی به طور عجیبی باهام راه اومد و تخفیف داد اما گفت اول شهریور و اگر بتونه زودتر ملک و تحویل میده و قرار داد برای تاریخ یک شهریور بسته شد و طبق قرارداد یک اجاره داخل املاک کارت کشیده شد و برای اعتماد موجر به اینکه قرارداد کنسل نمیشه یک فقره چک بابت مبلغ رهن در تاریخ تحویل ملک پیش املاک به امانت گذاشته شد، اما چک مذکور داخل قرار داد قید نشده و بابت چک و مبلغ یک اجاره از املاک رسید گرفته شده و قرار داد هم موجود هست الان به خاطر افزایش بیش از حد قیمت ها
مالک نمیخواد ملک و تحویل بده و مدعی شده که شما به من باید پول و چک میدادید ( تاریخشم باید به روز میزدید نه برای تحویل )، میگه من پولی از هیچ کس نگرفتم، به املاک دادید نه من و میخواد قرارداد و فسخ کنه پول املاک و خسارت نمیده املاک هم پول و چک منو نمیده ضمن اینکه دیگه نمیتونم با افزایش قیمت ملک بگیرم چون تفاوت فصل و قیمت ها خیلیییییی یهویی نجومی شد
الان من باید این وسط چکار کنم، خانومم و شاغلم حوصله ی دوندگی تو این مراجع قضایی و ندارم،ملک کنسل شده و فسخ میخواد بدون ضرر و زیان و پرداخت هزینه ی املاک،
املاک هم چک و پول من و نمیده
لطفا راهنماییم کنید باید چکار کنم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا همه چیز بستگی به متن توافق نامه ای دارد که در مبایعه نامه قید نموده اید و اگر حق فسخ برای فروشنده باشد میتوانید داقدام به فسخ نماید در غیر اینصورت خیر .
و اگر ادعای فسخ دارد بایستی طبق مبایعه نامه اقدام به جبران خسارت برای شما نماید
اگر مشاور املاک همکاری برای شما نمیکند میتوانید از طریق اتحادیه مشاورین املاک اقدام نمایید

سلام
اولا قرارداد اجاره لازم الاجراست و به جز در موارد مصرح قابل فسخ نیست
دوم در مورد دادن چک به بنگاه اگر با اطلاع و توافق مالک بوده در حکم دادن چک به مالک است
سوم اگر بنگاه چک شما را نمی دهد می توانید با رسیدی که دارید به اتحادیه شکایت کنید.