آیا دادخواست ارایه شده باطل خواهد شد در صورت بررسی و عنوان شدن در مراجع قضایی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #46394098

باسلام خدمت استادان گرامی.
با توجه به اینک مدیر عامل شرکت در روزنامه رسمی شرکت فقط حق امضا اسناد عادی را داشت باشد و طرح دعوی در مراجع قضایی و حل اختلاف و ... و حضور در آنها توسط مدیر عامل عنوان نشده باشد و و در روزنامه رسمی افراد خاصی از هیت مدیره به علاوه مدیر عامل جهت امضا اسناد تعهد آور شرکت معرفی شده باشند . اگر مدیر عامل به تنهایی و بدون امضا افراد هیت مدیره وکیل اختیار کند برای طرح دعوی در مراجع قضایی آیا وکالتنامه و همچنین دادخواست ارایه شده وکیل باطل خواهد شد در صورت بررسی و عنوان شدن در مراجع قضایی؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت علیه شرکت شخصیت حقوقی باید اولا برسی شود شرکت مذکور از چه نوع شرکتی می باشد(شرکت سهامی عام،خاص،محدود،غیر...) دوم شکایت شما علیه شرکت در صورت محکومیت آن رای به نفع شما صادر شد باشد میتوانید با توجه به جرایمی که شرکت شامل شد چه کسی مسئولیت دارد چگونه میتوان اقدام کرد مثلا در شرکت با مسئولیت محدود افراد با توجه به سرمایه خود مسئولیت دارند ولی در شرکت سهامی عام یا خاص شرکا با توجه به مسئولیت های ()مسئولیت در برابر تعهدات شرکت دارند نکته هر شرکت اساس نامه ای دارد که باید برسی شود تا چه میزان مسئولیت بر عهد کدام شخص چگونه می باشد